lunes, marzo 05, 2007

Swizzera

Esta semana vuelvo a mi querida Suiza...el orden. Tras su imagen bucólica de montañas verdes y vacas, se esconde una preciosa máquina precisa como un reloj que regula milimétricamente el desplazamiento de sus ciudadanos. El sistema de transporte público es de lo más perfecto del continente. Y lo sorprendente es lo bien que sienta!
Y como no, sus dos aeropuertos importantes están bien conectados por ffcc. Ginebra es un aeropuerto menor, lejos de los top de Europa, pero su estación, bajo la terminal, merece ser estudiada. Y la variedad de destinos desde ella es fabulosa, combinando desde cercanías a larga distancia y dándole un carácter regional fundamental.

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

El millor viatge que he fet mai va ser la volta a suiza...tot perfectament col.locat, res sobresurt d'un paisatge per contemplar; els grans llacs il.luminen i donen vida a les petites ciutats i les muntanyes totes nevades per a practicar una bona jornada d'esqui t'amaguen indrets amb construccions que no trobes a cap més lloc! Si hagués d'escollir un altre pais per a viure em quedo amb aquest!

6:25 p. m.  
Blogger albetica said...

Un vespre el tren va arribar tard i com us podeu imaginar aquesta és una situació inesperada en una estació suïssa com la de Neuchâtel, cares de nerviosisme, inquietud,...van ser 10 minuts però es van fer eterns per tothom (per mi també pq anava amb el temps just per no perdre el talgo a Bern).

Ara a les nits no sento trens, no passo per sota la via del tren al sortir o al tornar cap a casa,... a San José hi ha més autobusos que trens. He vist la via moltes vegades però el tren únicament dos dies, sembla que fa dos viatges i no gaire ràpid, quan passa va carregat de gent i crec que no distingeix entre primera i segona.

2:58 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home